4 Şubat 2016 Perşembe

MAC Studio Fix Pudra





MAC Studio Fix Pudra


          Herkese Günaydın!
          Dün MAC alışverişimle başlamışken elimdeki bir kaç MAC ürününü daha yazmaya karar verdim.
          MAC Studio Fix Pudra

          


MAC Studio Fix Pudra
          MAC ten aldığım ilk ürün bu pudra oldu zaten. Geçen sene şubat aylarında aldım ve hala bitiremedim. Bendeki rengi NW20. Karma ve yağlı ciller için uygun bir pudra ve üstelik kapatıcılığı da yüksek. Yaz aylarında yüzüm aşırı terlediğinden hiç bir fondöten ile anlaşamıyorum. O aylarda makyaj yapmak istediğimde elim hep bu pudraya gitti. Yine şu sıralar gündüz rutinimde aylık bir değişim yaptığım için (onun yazısını da ayını doldurunca yazacağım) sabahları sadece güneş kremi kullanıyorum ve ne yazık ki onun üzerine cildim hiç bir fondöteni kaldırmıyor. Bu nedenle de makyaj yapacağımda hep bu pudrayı kullanıyorum. 6-8 saat arası kalıcılık sağlıyor, altına baz uygulayınca ben akşam eve gelene kadar kullanabiliyorum. 
MAC Studio Fix Pudra

MAC Studio Fix Pudra' nın altında kendi süngeri de çıkıyor üstelik sünger hava alsın diye süngerin koyulduğu yerde hava boşlukları da mevcut ancak ben sünger yerine fırça ile uygulamayı tercih ediyorum. 

Uygulama yaparken de Real Techniques Expert Fırçası ile yapıyorum. Bu fırça hem küçük oluşuyla yüzüme tam oturuyor (yazar burada küçük yüzlü olduğunu kastetmiş oysaki poğaça gibi yanakları var :)) hem de tampon hareketler ile uygulandığında tam örtücülük sağlıyor.



MAC Studio Fix Pudra
MAC Studio Fix Pudra


          Bu arada ilgilenenler içeriğinde paraben yok diye biliyorum. MAC mağazalarından ve MAC internet sitesinden alabilirsiniz. Ama ilk defa alacaksanız kesinlikle benim size naçizane önerim gidip mağazasından deneyerek almaktır. Çünkü pudra 90 TL ve yanlış bir ton seçiminde boşu boşuna bu kadar para harcamış olursunuz.

          Yani kısacası; MAC Studio Fix Pudra benim hem duruşunu hem de dayanıklığını beğendiğim ödenen parayı sonuna kadar hakkettiğini düşündüğüm bir pudra oldu.

Sizin MAC Studio Fix Pudra hakkındaki yorumlarınız nelerdir?
Kapatıcı pudra önerileriniz nelerdir?

14 yorum:

  1. yakın zamana kadar bb kremden başka bişi sürmüyordum yüzüme, geçenlerde Stay Mate pudrayı aldım bir blogdan görerek en açığını aldım ben memnun kaldım varla yok arası parlama yapmayı engelliyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kullandığım 3 tane pudra var 3ünüde yorumlamaya çalışacağım. Beğeneceğin olursa bakabilirsin. Bloğuna takibe aldım çok beğendim umarım beninde ilerde böyle daha profesyonel olur :) sende takip eder destek olursan çok sevinirim.

      Sil
  2. Tek kullandığım pudra Rimmelın ki çok memnunum. Pudrayı sadece T bölgeme uyguladığım için bu kadar para vermeye gerek duymuyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım zaten bu sabitleme pudrası değil o yüzden sabitleme için bunun yerine başka pudraları denemek daha iyi olur :)

      Sil
  3. Çok güzel bir ürün benim de en sevdiğim :) sizi takibe aldım :) ben de bloguma beklerim :) sevgiler
    http://haticesenstyle.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim,hemen geliyorum

      Sil
    2. Ama gfc de göremedim seni yanlış mı bakıyorum acaba

      Sil
  4. Bende bu pudrayı severek kullanıyorum. Çok güzel bir pudra, yüzü de çok kurutmuyor. Günlük olarak ya bb krem ya da bu pudrayı kullanıyorum. Yazı için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  5. ben bir türlü anlaşamadım pudralarla :( bb yada cc krem tercih ediyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben yağlı bir cilde sahip olduğum için seviyorum ama doğru pudrayı bulmakta çok önemli

      Sil
  6. merhaba canım gfcde göremedim kontrol edersen sevinirim

    YanıtlaSil
  7. Bloğumda ödüllü blog keşif etkinliği var beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil