22 Ocak 2016 Cuma

Yves Rocher Ultra Nourishing Hand Cream

        

         Yves Rocher Ultra Nourishing Hand Cream 


    Yves Rocher Ultra Nourishing Hand Cream diğer bir deyişle soğuğa karşı onarıcı konsantre el kremi olarak geçmektedir.. Kendileri sadece 50 ml oluyor ve markanın diğer kremlerine göre daha yoğun yapılı ve daha çok nemlendirme vaad ediyor.                                                        
Ürün paraben içermiyor ve bitkisel içeriklerden oluşuyor. İçerisinde organik arnika yani dağ öküz gözü çiçeği isimli bir bitki bulunmaktadır ve sitesinden edindiğim bilgiye göre ;
Organik Arnika (Dağ Öküzgözü Çiçeği) yatıştırıcı, koruyucu ve yapılandırıcıdır. Yves Rocher Bitkisel Kozmetik Laboratuvarları Arnika bitkisini, cildi dış etkenlere karşı koruma gücü nedeniyle özenle seçmiştir. La Gacilly topaklarında organik olarak yetiştirmektedir.
Kremi boyutundan dolayı sadece işyerimde kullandığım için epey bir süredir kullanmaktayım. 
Bu nedenle artık yorum yapabilecek duruma geldiğime inanmaktayım.

                                   Markanın da dediği gibi daha yoğun nemlendirme yapacak gibi yoğun bir yapısı var ancak kremi kullandıktan kısa bir süre sonra ellerime tekrar krem sürme isteği duyuyorum ki bu da çok başarılı bir nemlendirme yapmadığını gösteriyor bence.
Ellerim nemlenmekten çok sanki yağlı bir hal alıyor sanki. Üstelik kremin 21,90 tl olduğunu ve indirimler ile en uygun 16,40 tl alınabileceğini düşünürsek bu fiyata alınabilecek daha iyi kremler olduğunu düşünüyorum.

Siz bu kremi kullandınız mı ya da bana önerebileceğiniz organik içerikli el kremleri var mı?

5 yorum:

  1. Bencede çok güzel bir krem

    YanıtlaSil
  2. Merhaba blogunuz yeni olmasına rağmen gayet güzel daha da güzel olacaktır :) Ve yves rocher ürünlerini yeni keşfetmeye basladım güzel bir yazı olmuş tesekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim beğenmenize nasıl sevindim anlatamam :):)

      Sil