3 Şubat 2016 Çarşamba

Mini MAC Alışverişim

          Herkese günaydin
          Mutlu bir gün geçirmenizi umarım
          Bugün sizlerle pazar günü yaptığım mini hatta çok mini tek ürünlük MAC alışverişimi paylaşmak istedim. 
Ben daha önce Zorlu'ya hiç gitmemiştim. Hoş şuan gitmemekle pekde birşey kaybetmediğimi anlıyorum. Pazar günü Zorlu'ya gittiğimde hazır gellmişken MAC 'e uğramak istedim. Fix Plus ım bitmişti ve epey zamandır yenisini alacak zaman bulamıyordum.

MAC Fix Plus

Bildiğiniz gibi yakın zamanda Fix Plus'un farklı çeşitleri de çıktı ama mağaza görevlisi bayan onların daha kuru ciltliler için olduğunu söyleyince tekrar eski aldığımı almaya karar verdim.
MAC Fix Plus

Daha önceden küçük boylarını kullanıyordum ama büyük boyu daha ekonomik olduğu için bu sefer büyük boyunu almaya karar verdim.
ben MAC Fix Plus'ı genellikle karma cildimin yağını örtmek ya da makyajımı sabitlemek için kullandığım pudrayı fazla kaçırdığım zamanlarda yüzüme iki fıs sıkıyorum, tamamdıııır. O pudralı görüntüden eser kalmıyor.
Makyajı sabitlemek gibi bir işe yaradığını sanmıyorum ve açıkçası böyle bir beklentimde yok.Ben Fix Plus'tan memnunum ve bittikçe almaya devam edeceğim.

Sizin MAC Fix Plus hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?
Kullanmayı sevenlerden mi yoksa gereksiz bulanlardan mısınız?



24 yorum:

  1. Bende Zorlu avm ye hiç gitmedim merak ediyordum, İstanbul'a gidince oraya gideyim diyordum. Siz beğenmediniz mi? Benimde fix plusım bitti almam gerekiyor. Severek kullandığım bir ürün oldu. Büyük boyuda uzun süre kullanmaya yetiyor kesinlikle daha avantajlı :) Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım vallahi bana göre pek mağaza yoktu boşuna dolaştığımı hissettim :)
      gittim demek için de biyere gidilmez bence o yüzden gitmeseydimde olurmuş. Ama bu benim fikrim belki sen gider çok beğenirsin :)

      Sil
  2. Böyle ürünleri bende seviyorum:) güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  3. canım bu fix plus dediğin termal su gibi bir şey mi? hiç duymamıştım da merak ettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. içeriğindeki vitamin ve minerallerle cildi besleyen, makyajın o cakey görüntüsünü azaltan ferahlatıcı, güzel kokulu bir sprey canım makyajımı yaptıktan sonra sıkınca verdiği canlılık hoşuma gidiyor

      Sil
  4. Güle güle kullanın :) Ben hiç kullanmadım merak ettim şimdi ne kadara aldınız?

    YanıtlaSil
  5. Denemeye değer sanırım..

    YanıtlaSil
  6. Benim de cildim karma ürünü denenecekler listesine ekledim o yüzden. Şuan indirimli halimi 64 tl peki?Yoksa normal fiyatı mı? Bu arada blogunu çok beğendim. Takipteyim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öncelikle güzel yorumun için teşekkür ederim. Mac mağazaları indirim yapmıyor diye biliyorum ben yani normal fiyatı bu. Ama bunu her cilt tipi kullanıyor ben pudralama işleminden sonra kullandığım için gayet memnunum tavsiye ederim.

      Sil
  7. Bende yakın zamanda denemeyi istiyorum:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alınca sende yorumlarsan çok sevinirim. Aynı ürünün bir kaç değişik yorumunu okumak keyifli oluyor.

      Sil
  8. güle güle kullan bende çok seviyorum bu spreyi :)

    YanıtlaSil
  9. Bende karmayım :/ yağı ort pas edıyorsa denemek isterim bende, en son cıkan kokulu olanlardan gelırmi ki yıne benım gozum onlardaydıda, gelırse hındıstan cevızlı kokulu olan falan vardı mını boy onu merak edıyorum:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ama bana mağazadaki bayan onların daha kuru ciltleri için ekstra nemlendirme özelliğini olduğunu söyledi. o yüzden almadım ben. Sen almadan sor bence mutlaka

      Sil
  10. Şengül merhaba ben seni zaten takipteymişim :) şimdi gfc. izlemeye aldım :) sevgi ve selamlar.

    YanıtlaSil
  11. Canım mailini cevapladım geldimi?

    YanıtlaSil